Online betalingsmuligheder hos SOR IF
 • Håndtering af COVID-19 retningslinier i SOR IF

  Kære alle
  Corona hærger igen for fuld kraft, og det var kun et spørgsmål om tid, før det igen ville påvirke vores gamle forening. Heldigvis er konsekvenserne af de nye regler ikke helt så slemme for os som først antaget. Efter at have læst de nyeste retningslinier fra Kulturministeriet, som kom sent lørdag den 24. oktober, vil alle vores hold fortsætte – enkelte dog under lidt ændrede forhold.

  Særligt

  Rend og Hop og Børnebøtten må således kun have AKTIVE forældre med til træningerne. Pilates og Retrodamer laver rotationssystemer. Det er allerede aftalt med de pågældende instruktører og vil blive kommunikeret direkte til deltagerne på de enkelte hold.

  Generelt

  Vi kan ikke længere have tilskuere til vores træninger i de enkelte træningssale – hverken siddende eller stående.

  Forsamlingsforbud

  Pas på forsamlingsforbuddet, der gælder over alt i foyerer, gange og opholdsområder i Sorø Hallen. Vi opfordrer jer til så vidt overhovedet muligt at aflevere/afhente jeres børn ved hallens indgange eller til nød ved indgangsdøren til den pågældende træningssal.

  Masker

  Alle over 12 skal bære masker fra indgangen i hallerne og ved al færdsel. Kun indenfor i den pågældende træningssal må det tages af. Der er ingen undtagelser.

  Har du spørgsmål og kommentarer, så send dem gerne direkte til bestyrelsen på e-mail: bestyrelsen@sorif.dk.

  Hold nu humøret opppe og pas nu godt på jer selv derude

  Kærlig hilsen

  John Christoffersen
  Formand/SOR IF

Deltag med et svar

Du skal vre logged ind for at skrive en kommentar.