Online betalingsmuligheder hos SOR IF

MEDLEMSSKAB
Ved indbetaling bliver den tilmeldte automatisk medlem af foreningen SOR IF. Medlemsskabet varer sæsonen ud som angivet på hjemmesiden samt til og med efterfølgende ordinære generalforsamling. ULYKKESFORSIKRING
Hvert medlem, såvel børn som voksne, har pligt til selv at have en ulykkesforsikring. Foreningen har ingen forsikring, der dækker i tilfælde af uheld.

TILMELDING OG BETALING
Betaling for deltagelse i foreningens aktiviteter foregår samtidig med tilmeldingen her på hjemmesiden. Via hjemmesiden kan der betales med følgende betalingskort: Dankort (og eDankort), Mobile Pay, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express.

FORTRYDELSE OG FRAMELDING
Fortrydelse og afmelding fra aktiviteter kan normalt foregå frem til 14 dage før startdato. Ved afmelding eller fortrydelse tilbagebetales det indbetalte beløb. Manglende fremmøde giver ikke automatisk ret til tilbagebetaling. I henhold til forbrugeraftaleloven er der 14 dages fortrydelsesret ved e-handel. Tilmelding til aktiviteter på denne hjemmeside er derfor omfattet af denne fortrydelsesret.

BRUG AF BILLEDER
Vi vil gerne benytte billeder fra foreningens aktiviteter på hjemmesiden samt i lokale aviser. Vi følger DIF’s anbefalinger, hvilket betyder, at vi forbeholder os ret til frit at benytte billeder med karakter af situationsbilleder. Billeder med karakter af portrætbilleder vil ikke blive benyttet medmindre de er harmløse og personen på billedet har givet tilladelse hertil.

Man kan til enhver tid bede om at få fjernet billeder som ikke ønskes benyttet på hjemmesiden ved henvendelse til foreningen.

VEDTÆGTER
Ved tilmelding til aktiviteter i SOR IF accepteres samtidig foreningens vedtægter og privatlivspolitik..