Sportsgren
Grand Prix Mini 8-10

Aldersgruppe
8-10 årige

Køn
Piger

Træner
Signe Svensson
Nadia Lindholm Makovec

Tidspunkt
Tirsdag, kl. 16:30-18:00
Torsdag 15:30-17:00

Mødested
Sorø Hallen, Hal 3a/3b

Adresse
Ringstedvej 20, 4180 Sorø

Sæsonstart uge 33

Har du lyst til rytmisk konkurrence-gymnastik og vil du træne seriøst, så er holdet her for dig. Vi deltager i Dansk Gymnastikforbunds kreds- og landsmesterskaber i Grand Prix gymnastik i diverse opvisninger. Vi stiller sandsynligvis op til æstetisk i år. Desuden laver vi nogle opvisningsserier. Vi træner 2 gange om ugen. Til konkurrencerne laver vi 2 serier, én uden håndredskaber og én med.

Det er vigtigt at gøre sig klart, at holdet er for piger, der har lyst til at lære og som er indstillet på at komme til alle træninger også ekstratræninger, som finder sted ca. 1 søndag om måneden. Desuden er det vigtigt at træning, opvisning og konkurrencer bliver prioriteret højt, da alle er afhængige af hinandens engagement.

Selv om vi skal arbejde seriøst med gymnastikken, er der også plads til at have det sjovt sammen med veninderne og at lære nye piger fra andre skoler og klasser at kende. For at nå alt dette arbejder vi både med smidighed, spring, styrke, koordination, håndredskaber og meget andet.

Kontingent opkræves i 3 rater. Den første ved tilmelding. Der kan tilkøbes følgeordning fra Privatskolens og Borgerskolens SFO.

Tilmelding følgeordning